Офіційна сторінка Малинської міської ради

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради

  • 17.04.2024, 17:15
  • 48

Сьогодні відбулось чергове засідання виконавчого комітету Малинської міської ради.

Під час засідання було розглянуто 19 питань порядку денного.

Із головного:

  • Прийнято ряд рішень щодо надання компенсації на відновлення пошкоджених об’єктів жителям громади, власність яких постраждала внаслідок російської воєнної агресії. Також надано згоду на виплату матеріальної допомоги на встановлення автономного опалення згідно звернень громадян;
  • Погоджено розрахунки різниці в тарифах КП «Гранітне-комунгосп»;
  • Рішенням виконкому затверджено графік призупинення роботи закладів дошкільної освіти громади в літній період 2024 року;
  • Прийнято рішення про встановлення засобів регулювання дорожнього руху по вулиці Неманихіна у місті Малині та на під’їзних шляхах до вулиці.

Також на сьогоднішньому засіданні виконавчим комітетом розглянуто звернення БФ «Волонтер 2015» щодо додаткового розміщення пам’ятних стендів полеглим Захисникам України на розі вулиць Мазепи (Гагаріна) та Грушевського. По даному питанні рішення не прийнято.

Відмітимо, що попередньо, під час громадського обговорення з усіма родинами наших захисників, було одноголосно затверджено тимчасове місце розташування групи пам’ятних стендів саме у центрі міста Малина на площі Соборній, які б перебували на постійному утриманні міської ради. Рішенням сесії на оновлення стендів із бюджету громади було виділено кошти, всі деталі проєкту попередньо було обговорено та узгоджено на засіданнях робочої групи, а також проведено відповідну роботу щодо узгодження інформації та фотографій зі всіма родинами.

Наразі оновлені пам’ятні стенди вже встановлено на Соборній площі, біля яких всі небайдужі жителі громади можуть віддати шану нашим Небесним Воїнам поклавши квіти, або встановивши лампадки.

Також читайте: